/// Uncategorized - KAWA Group KAWA Group - Uncategorized - KAWA Group

  [contact-form-7 id="[contact-form-7 id="6603e56" title="123"]" title="123"]

  Qyteza e filmit

  Në lagjen Arbëria në Prishtinë, KAWA Group është duke ndërtuar një kompleks të ri që ka të gjitha elementet për të nisur një kapitull të ri në jetën tuaj. “Qyteza e Filmit”.
  Lagjja e Arbërisë është një prej zonave më të qeta dhe të dëshiruara për të banuar. Me qasje të shpejtë në autostradë dhe në kryeqytet, “Qyteza e Filmit” ofron një vendndodhje të pazëvendësueshme. Kompleksi ka ndërtesa nga 4 kate, të ndërtuara me standarde të larta dhe me hapësira të mirëmenduara. Këto janë ndërtesat ideale për të filluar një jetë të re, qofshin çifte të reja apo familje. Në “Qytezën e Filmit”, ju nuk jeni vetëm duke blerë një shtëpi, por një stil jetese. Kompleksi është i pajisur me hapësira rekreative dhe zonat e përbashkëta që ofrojnë një atmosferë miqësore.

   

                         

  Celesi i Prishtines.

   

   

  “Çelësi i Prishtinës” është kompleksi i parë ndërtimor nga KAWA Group.
  Ky kompleks banimi ka bërë histori duke u ndërtuar për vetëm gjashtë muaj, një rekord i cili ka vendosur një standard të ri në industrinë e ndërtimit. KAWA Group për herë të parë ka arritur të ndërtojë një kompleks të tërë në një periudhë kaq të shkurtër prej gjashtë muajsh, duke i habitur blerësit e të cilëve u ishte premtuar një jetë e re në këto ndërtesa.
  Sot, familje të tëra gëzojnë jetën në këtë kompleks. Apartamentet janë të dizajnuara për të plotësuar ëndrrat e çifteve të reja, prindërve dhe fëmijëve, duke ofruar një ambient të qetë dhe komod.

  Hyjnesha

   

   

  Ndërtuar nga KAWA Group, kompleksi “Hyjnesha” merr frymëzim në një nga artifaktet më të vlefshme të trashëgimisë kulturore shqiptare: “Princesha e Dardanisë” ose “Perëndeshës në Fron.”

  Rëndësia Historike:
  Gjetja e këtij artefakti në vitin 1955 shënon një pikë të rëndësishme në studimin e historisë së rajonit të Prishtinës. Është një simbol i fuqisë dhe autoritetit të popullatës së lashtë të Dardanisë.

  Inspirimi:
  Përfaqësues i një kombi të lashtë dhe i një civilizimi të pasur, figura e “Hyjnesha në Fron” është e përforcuar nga një medaljon rrethor, simbol diellor. KAWA ka zgjedhur një vendndodhje për kompleksin që do të ekspozohet ndaj diellit gjatë të gjithë vitit, për të theksuar këtë lidhje.

  Kompleksi:
  Ashtu siç qëndron figura mbretërore e “Perëndeshës në Fron”, kompleksi “Hyjnesha” është një ndërtesë moderne, e fortë dhe e bukur, e destinuar të ndikojë pozitivisht në arkitekturën dhe kulturën e Prishtinës.

  LORD RESIDENCE

   

   

  Kompleksi banesor LORD, i ndërtuar nga KAWA Group është më shumë se thjesht një ndërtesë banimi. Autoriteti i tij në fushën e ndërtimit është imazh i fuqishëm i Prishtinës së Re. I vendosur në një lokacion strategjik, ky kompleks magjepsës është i projektuar për të pasur një ndikim të thellë në arkitekturën dhe dinamikën e Prishtinës.

  Përse LORD?
  Emri LORD për këtë zonë banimi nuk është zgjedhur rastësisht. Fjala ka rëndësi historike dhe kulturore, sidomos në lidhje me Britaninë e Madhe, dhe simbolizon fuqinë, autoritetin dhe ndikimin. LORD kompleksi është destinuar të jetë një simbol i këtyre vlerave, duke qëndruar mbi të gjithë ndërtesat e tjera në qytet.

  Lokacioni:
  Kompleksi është i vendosur në lagjen Veternik, një nga hyrjet kryesore në Prishtinë. Me një pozicionim të lakmueshëm, krahun e djathtë të kompleksit e përcjell një pamje e mahnitshme që shkon deri në malet e kufirit kosovar.

  Projekti:
  Ndërtuar me standarde të larta nga KAWA Group, një kompani e njohur për përgjegjësinë dhe profesionalizmin e saj, LORD kompleksi ka një strukturë të fortë me një bodrum. Përveç kësaj, kompleksi do të përfshijë katër kulla të projektuara në detaje, disa prej të cilave do të kenë kopshte në katin e tyre.

  Rëndësia:
  LORD kompleksi nuk është vetëm një aneks në arkitekturën e Prishtinës, por një ndryshim i rëndësishëm i saj. Me dizajnin e tij të pasur dhe pozicionimin strategjik, ai është destinuar të jetë një model për ndërtesat e tjera, due ngritur standardet dhe autoritetin në ndërtim.

  Menada

  Kompleksi MENADA nga KAWA Group është një krijim arkitekturor i vendosur në zonën strategjike të Tranzitit të Ri në Prizren. Ky kompleks është një kombinim i përparimit teknologjik, dizajnit modern dhe vendndodhjes së përshtatshme, duke e bërë atë zgjedhjen ideale për të jetuar dhe për investime.

  Lokacioni:
  Pozicionuar në Tranzitin e Ri, një nga zonat më strategjike të Prizrenit, kompleksi MENADA ofron qasje të lehtë në rrugët kryesore, institucioneve dhe qendrave tregtare, duke i dhënë banorëve liri dhe fleksibilitet në jetën e përditshme.

  Dizajni dhe Teknologjia:
  Me një dizajn modern dhe përdorimin e teknologjive më të fundit në ndërtim, kompleksi MENADA është i pajisur me të gjitha të mirat për një jetesë të qetë dhe të rehatshme.

  Për Investitorë:
  Vendndodhja strategjike dhe cilësia e ndërtimit e bëjnë kompleksin MENADA një mundësi të rrallë investimi në një nga zonat me të ardhme të ndritur të Prizrenit.

   

  Tipet e Banesave