/// Qyteza - KAWA Group KAWA Group - Qyteza - KAWA Group

Qyteza e filmit

Në lagjen Arbëria në Prishtinë, KAWA Group është duke ndërtuar një kompleks të ri që ka të gjitha elementet për të nisur një kapitull të ri në jetën tuaj. “Qyteza e Filmit”.
Lagjja e Arbërisë është një prej zonave më të qeta dhe të dëshiruara për të banuar. Me qasje të shpejtë në autostradë dhe në kryeqytet, “Qyteza e Filmit” ofron një vendndodhje të pazëvendësueshme. Kompleksi ka ndërtesa nga 4 kate, të ndërtuara me standarde të larta dhe me hapësira të mirëmenduara. Këto janë ndërtesat ideale për të filluar një jetë të re, qofshin çifte të reja apo familje. Në “Qytezën e Filmit”, ju nuk jeni vetëm duke blerë një shtëpi, por një stil jetese. Kompleksi është i pajisur me hapësira rekreative dhe zonat e përbashkëta që ofrojnë një atmosferë miqësore.