/// Lord - KAWA Group KAWA Group - Lord - KAWA Group

LORD RESIDENCE

 

 

Kompleksi banesor LORD, i ndërtuar nga KAWA Group është më shumë se thjesht një ndërtesë banimi. Autoriteti i tij në fushën e ndërtimit është imazh i fuqishëm i Prishtinës së Re. I vendosur në një lokacion strategjik, ky kompleks magjepsës është i projektuar për të pasur një ndikim të thellë në arkitekturën dhe dinamikën e Prishtinës.

Përse LORD?
Emri LORD për këtë zonë banimi nuk është zgjedhur rastësisht. Fjala ka rëndësi historike dhe kulturore, sidomos në lidhje me Britaninë e Madhe, dhe simbolizon fuqinë, autoritetin dhe ndikimin. LORD kompleksi është destinuar të jetë një simbol i këtyre vlerave, duke qëndruar mbi të gjithë ndërtesat e tjera në qytet.

Lokacioni:
Kompleksi është i vendosur në lagjen Veternik, një nga hyrjet kryesore në Prishtinë. Me një pozicionim të lakmueshëm, krahun e djathtë të kompleksit e përcjell një pamje e mahnitshme që shkon deri në malet e kufirit kosovar.

Projekti:
Ndërtuar me standarde të larta nga KAWA Group, një kompani e njohur për përgjegjësinë dhe profesionalizmin e saj, LORD kompleksi ka një strukturë të fortë me një bodrum. Përveç kësaj, kompleksi do të përfshijë katër kulla të projektuara në detaje, disa prej të cilave do të kenë kopshte në katin e tyre.

Rëndësia:
LORD kompleksi nuk është vetëm një aneks në arkitekturën e Prishtinës, por një ndryshim i rëndësishëm i saj. Me dizajnin e tij të pasur dhe pozicionimin strategjik, ai është destinuar të jetë një model për ndërtesat e tjera, due ngritur standardet dhe autoritetin në ndërtim.