/// Qelesi - KAWA Group KAWA Group - Qelesi - KAWA Group Lord Residence

Çelësi i Prishtinës

Header Logo
Header Logo Header Logo Header Logo

“Çelësi i Prishtinës" është kompleksi i parë ndërtimor nga KAWA Group. Ky kompleks banimi ka bërë histori duke u ndërtuar për vetëm gjashtë muaj, një rekord i cili ka vendosur një standard të ri në industrinë e ndërtimit. KAWA Group për herë të parë ka arritur të ndërtojë një kompleks të tërë në një periudhë kaq të shkurtër prej gjashtë muajsh, duke i habitur blerësit e të cilëve u ishte premtuar një jetë e re në këto ndërtesa. Sot, familje të tëra gëzojnë jetën në këtë kompleks. Apartamentet janë të dizajnuara për të plotësuar ëndrrat e çifteve të reja, prindërve dhe fëmijëve, duke ofruar një ambient të qetë dhe komod.