/// menada - KAWA Group KAWA Group - menada - KAWA Group Lord Residence

Menada Residence

Header Logo

Kompleksi MENADA nga KAWA Group është një krijim arkitekturor i vendosur në zonën strategjike të Tranzitit të Ri në Prizren. Ky kompleks është një kombinim i përparimit teknologjik, dizajnit modern dhe vendndodhjes së përshtatshme, duke e bërë atë zgjedhjen ideale për të jetuar dhe për investime.

Lokacioni: Pozicionuar në Tranzitin e Ri, një nga zonat më strategjike të Prizrenit, kompleksi MENADA ofron qasje të lehtë në rrugët kryesore, institucioneve dhe qendrave tregtare, duke i dhënë banorëve liri dhe fleksibilitet në jetën e përditshme.

Dizajni dhe Teknologjia: Me një dizajn modern dhe përdorimin e teknologjive më të fundit në ndërtim, kompleksi MENADA është i pajisur me të gjitha të mirat për një jetesë të qetë dhe të rehatshme.

Për Investitorë: Vendndodhja strategjike dhe cilësia e ndërtimit e bëjnë kompleksin MENADA një mundësi të rrallë investimi në një nga zonat me të ardhme të ndritur të Prizrenit.

Tipet e banesave

Image 1

TIPI 1 - 73.08m²

Image 2

TIPI 2 - 100.21m²

Image 3

TIPI 3 - 101.17m²

Image 4

TIPI 4 - 107.71m²

Image 5

TIPI PH2 - 132.04m²