/// Lord Residence - KAWA Group KAWA Group - Lord Residence - KAWA Group Lord Residence

Lord Residence

Header Logo
Header Logo Header Logo Header Logo Header Logo Header Logo

Kompleksi banesor LORD, i ndërtuar nga KAWA Group është me shumë se thjesht një ndërtesë banimi. Autoriteti i tij në fushën e ndërtimit është imazh i fuqishëm i Prishtinës së Re. I vendosur në një lokacion strategjik, ky kompleks magjepsës është i projektuar për të pasur një ndikim të thellë në arkitekturën dhe dinamikën e Prishtinës.

Përse LORD? Emri LORD për këtë objekt banesor e afarist nuk ishte zgjedhur rastësisht. Fjala ka rrënjë historike dhe kulturore, sidomos në lidhje me Britaninë e Madhe,simbolizon fuqinë, autoritetin dhe ndikimin. Kompleksi LORD është destinuar të jetë një simbol i këtyre vlerave, duke qenë një prijës i gjithë ndërtesave të tjera në qytet.

Lokacioni: Kompleksi është i vendosur në lagjen Veternik, një nga hyrjet kryesore në Prishtinë. Me një pozicionim të lakmueshëm, krahun e djathët të kompleksit e përcjell një pamje të mahnitshme që shkon deri në malët e kufirit kosovar.

Projekti: Ndërtuar me standarte të larta nga KAWA Group, një kompani e njohur për përgjegjësinë dhe profesionalizmin e saj, LORD kompleksi ka një strukturë të fortë me një bodrum. Përveç kësaj, kompleksi do të përshijë kater kulla të projektuara në detaje, disa prej të cilave do të kenë kopshte në katin e tyre.

Rëndësia: Kompleksi Lord vërtet është një aset në arkitekturën e Prishtinës.Me dizajnin e tij të pasur, është projektuar për të qenë një model për ndërtesat e tjera, duke ngjitur standardet dhe autoritetin në ndërtim.