/// Kurora - KAWA Group KAWA Group - Kurora - KAWA Group Lord Residence

Kurora e Çelësit te Prishtinës

Header Logo
Header Logo Header Logo Header Logo

Pas suksesit të kompleksit "Çelësi i Prishtinës", KAWA Group solli edhe një ndërtesë më të veçantë: "Kurora e Çelësit të Prishtinës".

"Kurora e Çelësit të Prishtinës" është e ndërtuar me dizajn modern dhe inovativ, me çdo detaj të menduar me kujdes për të ofruar një stil jetese tërheqës dhe komod për banorët të këti kompleksi. Përdorimi i teknologjive të fundit të ndërtimit dhe zgjedhja e materialeve cilësore sigurojnë që ky kompleks të jetë një vend i cili do të përmbushë pritshmëritë më të larta të banorëve. "Kurora e Çelësit" është një demonstrim i pasionit dhe aftësive të KAWA Group për të ndërtuar mjedise banimi të jashtëzakonshme. Ky projekt është një kombinim i të gjitha elementëve të nevojshëm për të krijuar një jetesë të mrekullueshme dhe komode.