/// Menada - KAWA Group KAWA Group - Menada - KAWA Group

Menada

Kompleksi MENADA nga KAWA Group është një krijim arkitekturor i vendosur në zonën strategjike të Tranzitit të Ri në Prizren. Ky kompleks është një kombinim i përparimit teknologjik, dizajnit modern dhe vendndodhjes së përshtatshme, duke e bërë atë zgjedhjen ideale për të jetuar dhe për investime.

Lokacioni:
Pozicionuar në Tranzitin e Ri, një nga zonat më strategjike të Prizrenit, kompleksi MENADA ofron qasje të lehtë në rrugët kryesore, institucioneve dhe qendrave tregtare, duke i dhënë banorëve liri dhe fleksibilitet në jetën e përditshme.

Dizajni dhe Teknologjia:
Me një dizajn modern dhe përdorimin e teknologjive më të fundit në ndërtim, kompleksi MENADA është i pajisur me të gjitha të mirat për një jetesë të qetë dhe të rehatshme.

Për Investitorë:
Vendndodhja strategjike dhe cilësia e ndërtimit e bëjnë kompleksin MENADA një mundësi të rrallë investimi në një nga zonat me të ardhme të ndritur të Prizrenit.

 

Tipet e Banesave