“Hyjnesha” e KAWA-s

Është dashur të pritet deri në vitin 1955 që në afërsi të tjerrtores së Prishtinës të bëhej një nga
gjetjet më përfaqësuese të lashtësisë së popullit tonë. Bëhet fjalë për Mbretëreshën e Dardanisë ose ndryshe e njohur si “Hyjnesha në fron”.
Kështu është dashur të pritni deri në vitin 2016, që KAWA të gjejë një lokacion ideal për të ndërtuar kompleksin e ri banesor “Hyjnesha”, kompleks i inspiruar në artefaktin më të famshëm shqiptar. Sikur qëndrimi i drejt dhe mbretëror i “Hyjneshës në fron”, ashtu do të ngrihet kompleksi jonë modern, i fortë dhe me hire mbretërore.
Arkeologu shqiptar, Moikom Zeqo thotë se “Hyjnesha në fron” në qafë mban një medailon të
rrumbullakët, simbol solar, që shpreh fuqinë e Diellit tek banorët e Dardanisë.
Jo më kot, KAWA ka zgjedhur një lokacion për kompleks banesor që në 365 ditët e vitit do të jetë i
ekspozuar ballë për ballë me diellin.
Me ne do të ndiheni hyjnorë!

banesat janë të siguruara nË scardian


Scardian Sigurime është kompanija e cila do të përkujdeset për sigurimin e të gjitha banesave, ku të gjitha banesat e kanë në çmim të përfshirë edhe Sigurimin e Shtëpisë, për 1 vit.


Ajrosja dhe largimi i ajrit të papaster

Duke parë nevojën e q ytetarëve për ajër të pastër në ambientet e b rendshme të apartamenteve të
tyre, Kompania jonë ka menduar dhe projektuar një sistem të veçantë që nuk është përdorur
ndonjëherë në industrinë e ndërtimit të lartë në Republikën e Kosovës....

GARAZHET/PARKINGJET | Lokalet afariste

Hapësira e dedikuar për garazhe dhe parkingje nëntokësore (bodrum) është 453.20 m², për çdo shkallë/hyrje, që do të shfrytëzohet nga
banorët e kompleksit dhe nga musafirë të ndryshëm. Parkingjet janë të organizuara në mes rrugës lokale dhe objekteve si dhe në bodrume në ...


Shërbimet e veçanta në kompleksin HYJNESHA

Kompleksi ''KAWA''do të ketë një sistem të plotë menaxhimi, mirëmbajtjeje dhe shërbimesh 24h për banorët e saj.

Sigurimi 24h

Sigurim 24h per Ju. Siguria ne nivel të lartë!

Mirëmbajtje 24h

Mirëmbajtje 24h të kompleksit dhe të ashensorëve